Lokacija: Najvažnija Stvar u Nekretninama

najbolja lokacija u beogradu za kupovinu stana

Postoji razlog zašto se stara izreka i danas koristi – to je najvažniji faktor u nekretninama.

Verovatno ste čuli izreku o nekretninama: lokacija, lokacija, lokacija. Pokušajte da ne pravite previše kompromisa oko ovog vrlo važnog faktora.

Kupovina nekretnine u dobrom području, za razliku od sumnjivog, može napraviti razliku između dobrog ulaganja i nekretnine sa kojom biste ubuduće mogli imati problema.

“Najgori stan u najboljem bloku”

Agenti za nekretnine često preporučuju kupovinu “najgoreg stana u najboljem bloku”. To pokazuje važnost lokacije – stan koji treba renovirati, ali je na izvrsnoj lokaciji će vam dati najbolji povrat ulaganja. Ako stanu treba kompletno renoviranje, ali se nalazi u čvrstoj, dobro vođenoj zgradi u dobrom naselju, to može biti izvrsna opcija.

Kako će se ovo mesto uklopiti u vaš život

Suzite svoje omiljene lokacije na jedno ili dva područja kako biste lakše obavili pretragu stanova. Izvrsna je ideja prošetati potencijalnim budućim naseljem u različito doba dana i noći kako biste stekli osećaj za to područje. Kao i po različitim vremenskim uslovima. Vremenska prognoza je uvek dostupna online, pa nađite vremena da obiđete nekretninu u raznim vremenskim prilikama.

najbolja lokacija u beogradu za kupovinu stana

Razmislite o svom potencijalnom putovanju na posao: Hoćete li peške otići na posao? Ako više volite voziti, koliko će to trajati? Kakav je promet i pristup autoputu? Ako idete tranzitom, gdje je najbliža železnička ili metro ili autobuska stanica? Da li vam je život u blizini parka važan?

Važnost bezbednog kraja

Ako imate decu, postoje li dobre škole u blizini? Da li bi bilo bezbendo za vašu decu da setaju ili se provoze do škole i iz škole?

Šta je sa vama: Da li ćete se osećati bezbedno setajući kući noću ili sa železničke stanice posle posla?

Ako se nasalje smatra sumljivim ili opasnim, to će uticati na vrednost nekretnine ukoliko se odlucite za prodaju.

Gde ćete nabaviti namirnice?

Razmislite o pogodnostima koje će vam trebati u vašem novom naselju. Gde je najbliža prodavnica mešovite robe? Kafić? Restoran? Ima li u blizini berberin ili frizer?

Mnogo je stvari koje treba imati na umu. Može vam biti korisno napraviti spisak onoga što vam je važno i oko čega nećete napraviti kompromis.

Leave a comment

Your email address will not be published.